کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
با این حال، مقاومت کمتری نسبت به لمینت در برابر لکهگیری و فرسایش دارد. ازجمله تفاوت لمینت و کامپوزیت این است که کامپوزیت دندان دوام و طول عمر بسیار کمتری نسبت به لمینت سرامیکی دارد.
برای رفع فاصله بین دندانها، یا ترمیم دندانهای شکسته و رفع مشکل یکدست نبودن بلندی دندانها نیز از کامپوزیت استفاده میشود.
بله قبل از کامپوزیت دندان های شما کاملا معاینه می شن و اگر نیاز باشه باید رفع پوسیدگی و ترمیم های درمانی انجام بشه
آیا کامپوزیت دندان را خراب میکند؟ در صورتی که به درستی انجام شود، کامپوزیت به دندان آسیب نمیزند، اما نگهداری صحیح از آن بسیار مهم است.
کامپوزیت دندان یکی از پرطرفدارترین روشهای زیباسازی لبخند است که با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندانها، ظاهری درخشان و طبیعی به دندانها میبخشد. این روش به دلیل داشتن تطابق رنگ عالی، نیاز کم به تراش دندان و انجام سریع در یک جلسه، بسیار محبوب شده است.
پس از اسیدشویی، لایهای از کامپوزیت بر روی دندان اعمال میشود. این لایه شامل ماتریس رزین و ذرات پرکننده است. دندانپزشک با کمک اپلیکاتور، مقدار کمی پلاستیک مایع یا عامل باندینگ را روی ناحیه اسیدشویی شده میمالد. دندانپزشک ممکن است مقداری فشار هوا را روی عامل باندینگ اعمال کند تا از نازک و یکنواخت بودن لایه اطمینان حاصل کند.
از همکاری یک تیم دندانپزشکی متخصص در کلینیک سریتا بهرهمند میشوید.
انواع کامپوزیت دندان از نظر ساختار، خواص بیولوژیکی، کارآیی و زیبایی با هم تفاوت دارند و بر اساس همین ویژگیها دسته بندی میشوند.
استفاده از بهترین مارکهای کامپوزیت دندان، کیفیت نهایی کامپوزیت دندانها را تا حدود زیادی تضمین میکند. شرایط کامپوزیت دندان پس اگر قصد کامپوزیت دندانهای خود را دارید، بد نیست بهترین برندهای کامپوزیت دندان را بشناسید.
تکنیکهای درمانی: روشهای استفادهشده توسط دندانپزشک میتواند بر میزان درد تأثیر بگذارد.
به همین دلیل، مشاوره با دندانپزشک و رعایت مراقبتهای مناسب پس از ترمیم، اساسی برای داشتن یک لبخند سالم و زیبا میباشد.
اگر دندان های من نامرتب باشند با کامپوزیت اصلاح می شوند یا حتما باید اول ارتودنسی کنم؟
ایجاد ظاهر دندان خرگوشی با کامپوزیت: در این روش، دندانهای جلویی (پیشین) به صورت عمدی بلندتر و برجستهتر از سایر دندانها ساخته میشوند.
استفاده از بیحسی: عدم استفاده صحیح از بیحسی موضعی میتواند منجر به درد در حین درمان شود. اگر بیحسی به درستی انجام نشود، بیمار ممکن است در حین کار احساس درد کند.